Utopia kijkcijfers week 135

Utopia kijkcijfers week 135

Tijd om weer eens naar de kijkcijfers van Utopia te kijken. Hoe goed werd het programma afgelopen week bekeken? We hebben wat cijfers voor je op een rijtje gezet. De gegevens komen van kijkonderzoek.nl.

Utopia kijkcijfers week 135 – avonden 19:30-20:00 uur

 • Maandag 17 juli: 487.000 kijkers
 • Dinsdag 18 juli: 377.000 kijkers
 • Woensdag 19 juli: 441.000 kijkers
 • Donderdag 20 juli: 554.000 kijkers
 • Vrijdag 21 juli: 470.000 kijkers

De vakantieperiode is toegeslagen als we naar de Utopia kijkcijfers van deze week kijken. Ondanks het feit dat Utopia voor het eerst in dit jaar weer in de kijkcijfer top vijftien stond wordt het gemiddelde van 500.000 kijkers maar op één dag behaald. Vorige week zagen we nog drie positieve dagen en nu maar één. Wat moet er volgens jou gebeuren om de kijkcijfers weer omhoog te krijgen? Blijven deze aantallen aanhouden en wordt het na de zomervakantie beter? Laten we het hopen, we komen volgende week weer terug met nieuwe statistieken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 44    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Jans at 10:26

  helaas is het niet ten goede gekomen al die veranderingen het geeft geen rede meer om er voor thuis te blijven wat eerst wel zo was

 2. Grumpy at 08:34

  De kijkcijfers zijn ook niet om over naar huis te schrijven. Is wel anders geweest. Maar Utopia is ook anders geweest, veel leuker om naar te kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *