Heeft Billy gezoend met een artiest tijdens Utopia Valley?!

Heeft Billy gezoend met een artiest tijdens Utopia Valley?!

Een nieuwe dag in Utopia is begonnen maar er gebeurd momenteel vrij weinig. De bewoners starten rustig op na Utopia Valley van afgelopen avond. Dus hebben we tijd om een gerucht te omschrijven. Billy zou namelijk gezoend hebben met een artiest die ook aanwezig was. We vingen een kort gesprek op tussen Billy en Demi na het evenement.

Wat zie je er blij uit begint Demi het gespeek met Billy. Heb je hem gekust vraagt ze nieuwsgierig door. Nee antwoordt Billy met een lach. Maar Demi geloofd het niet echt. Geef het maar toe de camera’s hebben het ook gefilmd voegt ze eraan toe. Billy lacht weer en vertelt dat ze weg stond te smelten toen hij mijn naam zo lief zong. We hebben een klik gaat ze verder. Ook hen ik zijn telefoonnummer gekregen en komt binnenkort weer. Helaas is het daarna moeilijk om het gesprek verder te horen. Billy schijnt gezoend te hebben met artiest Yves Berendse. Wie weet komen we er snel nog op terug. Heb jij iets van dit moment meegekregen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 13 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 14:02

    Ik wist het, Billy zal nooit veranderen. En Jessie wie is dat ook al weer. Nou je hebt je zelf alweer bewezen. Domme domme Billy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *