Bewoners doen erg rustig aan en het volgende thema van de kookwedstrijd is bekend!

Bewoners doen erg rustig aan en het volgende thema van de kookwedstrijd is bekend!

Eindelijk kunnen we weer wat schrijven over wat er in Utopia gebeurd. De bewoners deden vandaag extreem rustig aan. Er werd wat in bed gelegen en gehangen. Maar uiteindelijk gebeurde er weer wat Chef-kok John Gerdsen kwam weer even langs. Er moet namelijk geoefend worden voor alweer de derde ronde van de kookwedstrijd. De stand is nu 1-1. John vindt dat het goed gaat maar er liggen nog steeds verbeterpunten. Zo ziet hij steeds meer creativiteit bij de bewoners maar de totaalbeleving naar de gasten toe kan beter. Ze moeten de aandacht krijgen die ze verdienen, want ze komen niet alleen voor het eten. Het thema deze kookwedstrijd is vegan. Dit wil zeggen dat er niet wordt gekookt met dierlijke producten en bijproducten. Billy vindt het een uitdaging, Chipp vindt het easy. Billy zegt dat de mannen niet moeten denken dat ze makkelijk gaan winnen, alleen omdat Bas veganistisch is.

Het menu zal bestaan uit een amuse van tomatensalsa op een lepel van witlof. Het tussengerecht is een bonensoep op basis van groene tuinbonen en kokosmelk. Hierbij is het belangrijk dat de soep goed op smaak wordt gebracht. Het hoofdgerecht wordt een salade met gegrilde groenten en gewelde abrikozen in jasmijnthee. Tenslotte het dessert, gemarineerd rood fruit. De marinade zal bestaan uit suikerwater en basilicum.

Jeroen heeft nog een laatste opmerking, hij wil gaan werken met een tijdschema. Hierdoor krijgen de gasten tegelijkertijd een bord van de mannen en van de vrouwen, zo eten ze niet het een op en het ander niet. John vindt het een goed idee. Voor volgende week zal er dus tijdsdruk bijkomen, dat wordt extra spannend.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Anna at 18:50

    Wat ik hier van vind is dat ze niet hun handen wassen armbanden horloge ringen moeten af .ze zitten overal met hun handen in niet fris .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *