Floor loopt een bloedneus op tijdens een kussengevecht

Floor loopt een bloedneus op tijdens een kussengevecht

Afgelopen avond verliep net als de rest van de dag, rustig. De bewoners vermaakte zich met het doen van spelletjes. Ze zijn in de weer met een meetlint en moeten deze zo hoog mogelijk uitrekken zonder dat hij valt. Daarna ontstaat er een kussengevecht tussen Jeroen, Linda, Floor en Cemal. De bewoners rennen door de loods en gieren het uit.  Linda gooit zelfs per ongeluk een vaas om. De meiden zijn samen en Linda zegt beschermend tegen Floor,  let op, hij gooit heel hard! Floor wordt hard geraakt en houdt er een bloedneus aan over. Dat deert haar echter niks en vrolijk gaat ze door. Uiteindelijk stoppen de bewoners hun gevecht omdat ze bekaf zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 2.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *