Noah en Johan hebben ruzie in de werkplaats

Noah en Johan hebben ruzie in de werkplaats

Ruzie in de mini samenleving! Dit keer tussen Johan en Noah… De ruzie vond plaats in de werkplaats.

Noah schuift hardhandig spullen aan de kant in de werkplaats zodat hij kan werken. Dit ziet Johan en hij besluit er iets over te zeggen. Noah heeft op zijn beurt geen zin in kritiek van Johan. Hou je ff op tegen me roept hij boos. Johan antwoordt dat hij best even normaal kan doen en de spullen rustig aan de kant kan leggen. De twee zijn duidelijk erg geïrriteerd en staan in de werkplaats tegen elkaar te schreeuwen. Noah probeert zijn werk nog af te maken maar is te boos om verder te gaan. Hij loopt daarom kwaad weg en kan het niet laten om er flink op los te schelden. Wat later vertelt hij aan René wat er gebeurd is. Noah is nog altijd kwaad en dat laat hij merken ook. Dit is niet mijn Utopia, mijn Utopia is gezelligheid, liefde en vrede voegt hij eraan toe. En René is het hier roerend mee eens.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *