Fay en Beau willen Chipp weer vrolijker maken

Fay en Beau willen Chipp weer vrolijker maken

Beau en Fay hebben gemerkt dat Chipp de laatste tijd niet goed in zijn vel zit. De twee besluiten daar iets mee gaan doen.

Is hij nu alweer chagrijnig? Hij is de laatste tijd wel heel negatief zegt Beau tegen Fay wanneer ze samen in de badkamer staan. Fay antwoordt dat het centraal van vandaag hem weinig goed heeft gedaan. Hij is gewoon mensen moe en vindt iedereen irritant. Het gaat niet goed met de bv, dat vindt hij ook irritant voegt ze eraan toe. Beau oppert om iets te bedenken wat Chipp moet opbeuren. Er zijn drie dingen waar hij blij van wordt. Volgens Fay is dat hockey, zijn moeder en zijn vrienden.  We kunnen iets met hockey doen zegt Fay enthousiast. Misschien ga ik van mijn zakgeld wel een stuk kunstgras kopen, hockeysticks heeft hij al gaat ze verder. Beau moet Fay vervolgens teleurstellen en zegt dat kunstgras aardig aan de prijs is. Zij stelt een hockeywedstrijd tussen de bewoners voor, een idee dat Fay wel leuk lijkt. De twee besluiten om later nog een brainstormsessie te houden en van Chipp weer een blije man te maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *