Demi, Fay en Billy hebben onenigheid over de winkel

Demi, Fay en Billy hebben onenigheid over de winkel

Demi en Fay zitten op de bank en bespreken de issues rondom de winkel. Billy heeft net aan hen gevraagd in welk gedeelte van de winkel haar spullen mogen hangen maar eigenlijk willen zij Billy haar spullen niet in de winkel. De twee zijn van mening dat er dan geen eenheid meer zit in de winkel. Maar als ze dan eindelijk weer iets gaat verkopen, vind ik het goed zegt Fay. De tweeling besluit om te zeggen dat het kan, de winkel is namelijk van iedereen. Wij zijn de moeilijkste niet zegt Demi tegen haar zus. Billy vindt het op haar beurt weer raar dat Demi en Fay zo reageren. En ze heeft ook al tegen Linda en Madilia gezegd dat ze het te stom voor woorden vindt dat zij moet vragen waar haar kleding kan hangen.  Ik heb die winkel goddomme met mijn eigen handen gebouwd benadrukt ze.  Zullen de drie vrouwen binnenkort uiteindelijk toch verder kunnen met elkaar?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *