Fay bedenkt met Romy een verrassing om Chipp op te vrolijken

Fay bedenkt met Romy een verrassing om Chipp op te vrolijken

Chipp zit niet lekker in zijn vel en dit is bij de groep ook opgevallen. Daarom besluit Fay hem op te beuren. Ze schakelt Romy in, want het lijkt haar een leuke verrassing voor Chipp om samen in de caravan te overnachten vanavond. Cemal en Romy doen dit natuurlijk, want ook zij willen Chipp vrolijker zien. In de salon maken ze de plannen concreet. Fay zal de caravan versieren en zal het vanavond pas aan Chipp vertellen. Zal het haar lukken om Chipp op te vrolijken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 22:23

    Is dit nu de samen plek geworden om dingen te regelen , kan dat niet in de caravan of andere plaatsen waar iemand slaapt
    Dit is toch de plek waar José creatief bezig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *