Billy, Madilia en Linda bespreken een tactiek voor de stemronde

Billy, Madilia en Linda bespreken een tactiek voor de stemronde

Billy, Madilia en Linda hebben aan de keukentafel een gesprek over de naderende stemronde. Billy vraagt aan Madilia of ze denkt dat ze stemmen krijgt. Madilia antwoordt dat ze er wel bang voor is. Dan gaan we toch zorgen dat we je gaan beschermen reageert Billy stellig. Als Fay, Demi en Chipp zich kunnen beschermen, kunnen wij dat ook voegt ze eraan toe. Linda denkt op haar beurt dat als de bewoners niet op Madilia kunnen stemmen, ze wel op haar stemmen en andersom. Dat gaat gebeuren, daar kan je donder op zeggen benadrukt ze. Billy denkt dat ze daar niet bang voor hoeft te zijn. Eb voorspelt dat Fay, Bas en misschien Madilia stemmen krijgen. De drie maken de afspraak om het er vanavond verder over te hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *