Demi en Fay zijn niet blij met de plannen van Billy die ze voor de winkel heeft

Demi en Fay zijn niet blij met de plannen van Billy die ze voor de winkel heeft

We schreven eerder al over Demi en Fay die niet bepaald blij zijn met Billy die ook in de winkel producten wil verkopen. Uiteindelijk besloot de tweeling zich erbij neer te leggen maar al snel wordt duidelijk dat er toch nog wat onenigheid is…

Billy, Demi en Fay staan met zijn drietjes in de winkel. Billy laat weten hoe zij haar stukje winkel in gedachten heeft. Ze wil een deel van de kleding van de tweeling opschuiven. Ik ga dit eraf halen, de muur bespetteren en hier bovenin komt Billy te staan wijst ze aan. Demi en Fay kijken bedenkelijk en laten weten dat dit niet was afgesproken. Demi en Fay stellen voor om misschien ook iets te verven of de winkel helemaal te veranderen. Billy antwoordt dat het allemaal mogelijk is maar dat zij nu wel graag met haar stukje aan de slag wil. De tweeling reageert dat ze het allemaal prima vinden. Als Demi en Fay weer alleen zijn, ze er uitgebreid over. Ze zijn het niet helemaal eens met de gang van zaken. Ja joh, bouw alles vol, bespetter alles, schilder een grote baby op het plafond briest  sarcastisch tegen haar zus. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *