Chipp is het even helemaal zat en ziet het niet meer zitten

Chipp is het even helemaal zat en ziet het niet meer zitten

Fay besluit in de middag toch met Chipp te praten. Hoewel de ze al een plan heeft voor vanavond om hem op te beuren, gaat het stel eerst toch even kletsen in het kasteel. Ik ben gewoon zat hoe het allemaal gaat begint Chipp zuchtend. Fay hoort geduldig aan wat Chipp allemaal dwars zit. Volgens hem gaan er veel dingen verkeerd en staat René niet op de juiste plek. Fay probeert hem vervolgens uit zijn dip te halen en ze vraagt wat ze hieraan kunnen doen. Maar volgens Chipp is het allemaal al verloren zaak. Ik heb geen zin meer om mij te bemoeien met deze dingen. Fay geeft niet op en ze laat aan hem weten dat het geen zin heeft om zo chagrijnig te blijven. Ze somt daarna een lijst op van dingen waar Chipp afleiding bij kan zoeken. Ik kom vanavond wel bij jou slapen eindigt ze het gesprek en ze geeft hem een dikke kus.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *