Noah vertelt aan Cemal over zijn aanvaring met Johan

Noah vertelt aan Cemal over zijn aanvaring met Johan

Tot in detail krijgt Cemal alles te horen over het eerdere akkefietje tussen Noah en Johan.

Noah vertelt over het bord in de werkschuur dat hij in Johan zijn optiek iets te hardhandig opzijzette en de reactie die daarop volgde. Hij ging helemaal uit z’n stekker. Daar kan ik heel slecht tegen. Ik werd helemaal gek omdat Johan tegen mij begon te schreeuwen. Ik zei dat hij maar eens normaal moest doen vertelt Noah. Uren later is hij nog niet klaar om het uit te praten, hij negeert mij al de hele dag. Ik loop straks één keer naar hem toe, als hij dan niet wil praten is het klaar. Dan heb ik in ieder geval mijn best gedaan voegt hij eraan toe. Cemal is het helemaal met Noah eens. Hij vindt dat Johan niet zo overdreven moet doen. Ik wil ook in gesprek met hem. Hij moet niet zo trippen tegen iedereen benadrukt hij. Het is nu afwachten hoe Johan reageert…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *