Billy, Madilia, Linda en José sluiten een complot voor de volgende stemronde

Billy, Madilia, Linda en José sluiten een complot voor de volgende stemronde

Het duurt nog een paar weken voordat de bewoners weer mogen stemmen. Toch komen de eerste gesprekken over de stemronde al op gang. Want wie zullen er deze keer genomineerd worden? Eerder vandaag gaf Madilia al aan dat ze bang is dat ze stemmen gaat krijgen. Billy kwam daarop met het idee om haar samen met Linda te beschermen. Billy haalde het voorbeeld van Demi, Fay en Chipp erbij. De drie hadden tijdens de vorige stemronde samen negen stemmen aan één persoon gegeven in de hoop Fay zo genomineerd zou worden. Nu komt Billy terug op dit plan. Linda wil Madilia met liefde van de bank houden. Billy probeert ook José bij hun tactisch plan te betrekken. Met z’n drieën speculeren de vrouwen welke bewoners kans maken om genomineerd te worden. Billy is bang dat Fay de vrijstelling gaat krijgen en dus niet genomineerd te worden. Ze verdient het meest maar dat komt omdat ze ook het geld van Demi en Chipp krijgt gaat ze verder. Daarom vind ik dat we slim moeten zijn en ook zo iets moeten doen. Ik wil niemand weg hebben reageert José. Maar Linda verzekert haar ervan dat dit nog wel komt. Het duurt immers nog drie weken en in drie weken kan er veel gebeuren benadrukt ze. Ook Madilia is ondertussen aangeschoven en met z’n vieren besluiten ze dat ze het spel ook slim gaan spelen, net als Fay. Als zij beschermd wordt, gaan wij ook beschermen sluit Billy af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Marja at 09:00

  Billy wil inderdaad alleen zichzelf beschermen, nu haar plan als grootverdiener niet door gaat omdat de order van de zitzakken afgeblazen is.

 2. anneke at 22:31

  Meiden trap er niet in wat Billy doet ze is niet te vertrouwen.
  Het zal wel leuk zijn als jullie dan met z’n alle op Bas gaan.
  Het gaat tijd worden dat hij weg gaat.

  • Wil at 10:47

   Idd, billy doet alles als ze er zelf maar beter van word
   zij is de grootste egoist daar,
   Ze speelt hele vieze spelletjes, ik hoop dat ze veel stemmen krijgt
   Wat een vreselijk persoon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *