Chipp ontvangt een brief met een hele leuke mededeling

Chipp ontvangt een brief met een hele leuke mededeling

Als Romy afgelopen avond de brievenbus leegt zit er een brief voor Chipp in. Ze gaat snel naar hem toe om hem de brief te overhandigen. Al gauw komen Demi en Fay ook aanlopen. Ik hoop niet dat het slecht nieuws is reageert Fay bezorgd. Als Chipp de envelop opent ontdekt hij dat het geen slecht nieuws is, in tegendeel zelfs. Je bent oom geworden roept Fay blij uit. Er verschijnt een grote glimlach om het gezicht van Chipp. Het is een jongen, wat leuk laat hij weten. Al snel hebben ook de rest van de bewoners zich om Chipp heen verzameld om de foto van het neefje van Chipp te bewonderen. Ze feliciteren hem en Chipp geniet nog lang na van dit mooie nieuws.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *