Demi en Fay bedanken de groep omdat ze de volledige winst van Twintopia mogen hebben

Demi en Fay bedanken de groep omdat ze de volledige winst van Twintopia mogen hebben

Tijdens het avondeten staan Demi en Fay op. We willen jullie allemaal bedanken voor het werken tijdens Twintopia beginnen de twee. Ook willen ze de groep bedanken voor de steun die ze hebben gekregen van de groep en het mede mogelijk maken van het evenement. Er is niet veel winst gemaakt maar de tweeling is bij alle bewoners langs gegaan om de winstverdeling te bespreken. De bewoners hebben allemaal besloten om hun persoonlijke deel van de winst aan Demi en Fay af te staan voor het laseren van hun ogen. Iedereen is zo lief geweest om zijn deel aan ons te geven gaat Fay verder. Vervolgens telt ze 111 euro uit. En stopt ze in een potje voor hun ogen. Onze eerste verdiensten voor onze ogen roept ze vrolijk uit waarna er gejuich klinkt. Ik kan mijn ogen niet geloven grapt Cemal waarna de groep vrolijk verder gaat met het avondeten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *