Billy opent haar deel van de winkel

Billy opent haar deel van de winkel

Billy is druk bezig geweest met haar eigen plekje in de winkel. Op dit plekje wil ze haar eigen spullen verkopen, zoals de Billy Jeans. Ondanks dat hier wat onenigheid over is ontstaan met Demi en Fay, heeft Billy toch doorgezet en niet zonder resultaat. Daarom drukt ze op de zoemer. Als de groep zich in de winkel heeft verzameld neemt ze het woord. Welkom allemaal begint ze haar verhaal waarna ze de groep vertelt over de opening van de Billy store. Hierbij bedankt ze Demi en Fay voor de kans en de ruimte die ze haar hebben gegeven om haar deel van de winkel te maken. Vervolgens vraagt ze de tweeling om de winkel officieel te openen. Enthousiast stappen Demi en Fay naar voren om het lintje door te knippen. Bij deze is hij geopend roept Billy uit. Er klinkt luid applaus en gejuicht waarna de bewoners kunnen genieten van een glaasje champagne.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Angelique Brekveld at 14:30

    Ze bedankt de tweeling omdat ze ruimte heeft gekregen voor haar shop…nou om heel eerlijk te zijn heeft ze gewoon een plek toe geëigend. En dat is de werkwijze van Billy..ze krijgt alles voor elkaar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *