Fay geeft Chipp een verrassing om hem op te vrolijken

Fay geeft Chipp een verrassing om hem op te vrolijken

Het is Fay niet ontgaan dat Cemal momenteel niet zo lekker in zijn vel zit. Met Beau kwam ze op het idee om hem te verrassen zodat hij weer wat vrolijker wordt. De twee bedachten een hockeywedstrijd. Dit omdat Chipp hier zo van houdt. Toch wil Fay ook iets op de korte termijn doen. Daarom heeft ze in overleg met Romy en Cemal, de caravan een nachtje geleend. In het geheim versiert ze dan ook de caravan. Om deze versiering compleet te maken legt ze twee hockeysticks op bed, in de vorm van een hartje. Na de opening van de Billy store neemt Fay Cemal mee naar de caravan. Hand in hand komen de twee aan als Chipp nietsvermoedend naar binnen stapt. Daar ziet hij waar Fay stiekem mee bezig is geweest. Ik wist het roept hij uit terwijl hij begint te lachen. Vervolgens geeft hij Fay een dikke kus. Heel leuk fluistert hij. Nu maar hopen dat Chipp er wat blijer van wordt.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 09:15

    Krijgt Chipp vanavond dan zijn zin, ze hadden toch een lekker slaapplek .
    Nu in dat stinkende caravan waar iemand anders heeft gelegen.
    Alleen het idee al om waar iemand anders al gelegen heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *