De bewoners spelen het spel “ik hou van Utopia”

De bewoners spelen het spel “ik hou van Utopia”

Afgelopen avond kwamen de bewoners bij een spel. Het spel “Ik hou van Utopia”. Romy en Billy zijn de organisatoren van dit spel en nemen plaats voor de groep. Ze vertellen hun mede bewoners wat precies de bedoeling is. Het doel van de avond is met name gezelligheid. De spelregels zijn als volgt, er zijn 26 vragen die allemaal 1 punt waard zijn. Er is één bonusvraag die telt voor 4 punten. Er zullen verschillende rondes zijn. Zo is er het geen ja geen nee spel en het vragenspel waarbij antwoord gegeven moet worden met bordjes. Billy is de spelleider en haar antwoord zal dan ook leidend zijn. De groep wordt vervolgens in twee teams verdeeld met aan de ene kant Madilia en aan de andere kan Cemal als teamcaptain. Na het maken van de teams kan het spel beginnen. En werd de avond positief afgesloten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *