Chipp, Fay, Billy, Johan en Bas waren heel luidruchtig vannacht

Chipp, Fay, Billy, Johan en Bas waren heel luidruchtig vannacht

Een nieuwe dag is aangebroken. Linda en Noah zitten te ontbijten aan tafel en ze laat aan hem weten dat Chipp, Fay, Billy, Johan en Bas heel luidruchtig waren vannacht. Madilia was het helemaal zat en schreeuwde naar beneden of ze stil konden zijn voegt ze eraan toe. Beau komt erbij zitten en kan ook niet begrijpen waarom ze zo luidruchtig moeten zijn. Linda vertelt dat iedereen nog een biertje van het fust op heeft. Daarna ontstaat er al snel de discussie of er wel een fust geopend had moeten worden tijdens het feest afgelopen weekend. Voor kleine evenementen is het  niet nodig dat er een fust open gaat, dan voldoen flesjes gewoon volgens Beau. Ook is er afgesproken dat het om 23:00 uur stil moet zijn en de meesten houden zich daar niet aan, vindt het drietal. Madilia komt moe naar beneden en zegt dat het net was of je in een kroeg stond. Ze is duidelijk niet blij met de hele situatie, Linda staat achter haar en noemt nog meer ergernissen die haar die avond zijn opgevallen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Ilse at 14:02

  Brrr, wat een klagende oude taart is die Linda toch! Is dat haar hobby of zo? Word zo doodziek van dat mens met haar eeuwige geklaag en gez..k! Hoepel dan op, ga lekker naar huis, mens. Ergert zich overal aan met die zanikstem van haar! En laat ze die Madilia meteen meenemen, ook al zo’n klaagmarie! Ben blij dat ik niet in dat Utopia zit, want dan konden ze hem krijgen voor 10 zeg, jeetje! Zouden ze thuis nou ook zo aan 1 stuk klagen en kalgen en zaniken?

 2. anneke at 11:50

  Weer met straf gaan werken
  Bij elke keer als je na een bepaalde tijd lawaai maakt strafpunten .
  En wat denk je van door de weeks niet drinken.
  Een uur of elf is een mooie tijd om naar je eigen plek te gaan.
  En waarom weer sterke rank , alleen omdat de plaats van Billy geopend werd

 3. Mar at 09:52

  Wat een stelletje zeurpieten zijn die drie toch kunnen echt nergens tegen
  Dat weet je als je 15 man daar zit
  Ga lekker naar huis toe dames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *