Waar zijn de bewoners mee bezig op de ochtend van 12 september?

Waar zijn de bewoners mee bezig op de ochtend van 12 september?

De bewoners uit Utopia hebben een rustige morgen, de meeste draaien zich nog lekker een keer om in het warme bed. Romy is wel al op en maakt een ontbijtje voor Demi. Ook heeft ze voor Chipp en Fay een ontbijtje wat klaarstaat op de ontbijttafel. Het tweetal heeft heerlijk geslapen in de caravan van Romy en Cemal. Noah gaat vroeg in de ochtend naar de bistro om een aantal nummers te oefenen. En José is in de salon om al haar spullen klaar te zetten zodat ze kan beginnen met schilderen. Linda en Cemal lopen ondertussen samen naar de gym en onderweg knuffelen ze nog even met de koeien. Linda stapt op de fiets en Cemal begint met stretchen. Wat zal de dag nog meer brengen? We komen er snel weer op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *