Chipp heeft aan Fay verkering gevraagd

Chipp heeft aan Fay verkering gevraagd

Demi, Fay, Noah en Beau zitten nog steeds aan de keukentafel, als Noah vraagt of Bas en Beau een relatie hebben. Beau schudt nee. Al snel gaat het over Fay en Chipp. Fay heeft een nieuwtje voor haar mede bewoners. Hij heeft me afgelopem gevraagd zegt ze glunderend. Echt? Wat dan?! roept Beau enthousiast uit. En wil meteen alle details weten. Fay vertelt het hele verhaal. In de caravan vroeg  Chipp aan mij of ik zijn Utopia vriendin wilde zijn. Noah en Beau zijn superblij voor het nieuwbakken koppel en laten dat duidelijk merken ook. Nee! Echt? Jullie zijn official roept Beau blij. En Fay roept enthousiast terug dat de nu Utopia official zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Floris at 18:59

    Hoe schattig, verkering vragen doe je op de basisschool of in de brugklas. Geen enkele “relatie” heeft ooit stand gehouden bij Utopia dus….zou het niet doen.

  2. anneke at 22:42

    Of hij denkt dat hij nu veilig is voor stemmen , want vriendin die stuurt hem niet weg .
    En schoonzus wil hem niet weg stemmen omdat het van zus moet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *