Hebben Bas en Jacco met elkaar gezoend?!

Hebben Bas en Jacco met elkaar gezoend?!

Beau, Demi en Fay zitten aan de keukentafel te kletsen. Al snel begint de tweeling over afgelopem avond. Ze vertellen dat Bas met Jacco heeft gezoend. Het wordt steeds gekker hier antwoordt Beau verbaasd. En zegt dat ze niet echt weet wat ze hiervan moet denken. Maar ik ben in ieder geval blij dat het niet met een vrouw was benadrukt ze.

Als Jacco iets later langsloopt, besluit Beau hem gelijk te confronteren. Heb jij met Bas gezoend vraagt ze nieuwsgierig. Jacco reageert dat het geen echte zoen was en dat het meer voor de grap was. Vlak daarna besluit Beau het ook nog even aan Bas te vragen. Ook hij beweert dat het geen echte zoen was maar gewoon een kus. Om te checken of hij wel de waarheid spreekt, probeert Beau te bluffen. Jacco zegt iets heel anders zegt ze uitdagend. Maar het heeft niet echt het gewenste effect. Bas blijft bij wat hij heeft gezegd en zuchtend loopt hij weg. Beau blijft een beetje verbouwereerd achter, niet wetend wat ze moet denken. Vier grote felblauwe ogen van de zusjes kijken haar aan. Ik ga het wel even aan Chipp vragen zegt Fay geruststellend en om daad bij woord te voegen, loopt ze meteen naar hem toe. Wordt vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. anneke at 22:39

  Zal me niks verbazen als dat wel zo is .
  Je hebt Bas wel meer een zoen zien geven aan Jacco
  Toen hij jarig was en hij heeft ook wel eens even bij Jacco in bed gelegen , voor de gein maar daar geloof ik niet veel van.
  Volgens mij maakt het Bas niet veel uit waar hij ligt

 2. Else at 13:42

  Tja Beau, wat kun je er tegen hebben…? Je zegt zelf: we hebben geen relatie samen. En toch ga je de hele tijd naar bed met Bas. Als het een kan dan kan ook het andere….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *