Fay onderzoekt de vermeende zoen tussen Bas en Jacco

Fay onderzoekt de vermeende zoen tussen Bas en Jacco

Naar aanleiding van het eerdere gesprek in de keuken over de vermeende zoen tussen Bas en Jacco besluit Fay de zoen verder te onderzoeken. Chipp beweert dat het voor zijn ogen gebeurde en het sowieso een tongzoen was. Ondertussen gaat de roddel als een lopend vuurtje door de loods. Die vrouwen hebben weer lekker wat te roddelen zegt Bas als hij Jacco tegenkomt. En besluit er nog een schepje bovenop te doen en trekt Jacco naar zich toe, om een kus op de mond te geven. Deze actie maakt allebei de mannen hard aan het lachen. Het is ook weer een half verzonnen verhaal zucht Jacco. Chipp hoort het gesprek aan en begrijpt niet waarom iedereen zo moeilijk doet over een tongzoen. Ondertussen is Fay met Demi naar Beau gelopen om verder te praten over de gebeurtenis. Nu Chipp heeft verteld dat hij het met eigen ogen heeft gezien, is het voor Fay duidelijk dat het een echte zoen was. Beau laat eerlijk weten dat Bas ooit heeft beloofd dat hij niet met een andere vrouw of man zou zoenen. Hoewel Bas beweert dat hij dit nooit heeft beloofd, zit het Beau toch niet helemaal lekker.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *