Cemal krijgt vervelend nieuws van het thuisfront

Cemal krijgt vervelend nieuws van het thuisfront

Jacco komt naar Cemal toe lopen met post. Cemal opent de brief terwijl Jacco Romy erbij roept. Samen lezen ze aandachtig de brief door. Cemal leest voor dat zijn broer een klaplong heeft gehad en nu in het ziekenhuis ligt. Hij wordt vanmiddag geopereerd en zijn moeder vraagt of hij daar naartoe komt om zijn familie te steunen. Iedereen schrikt hier enorm van dit nieuws. Ah lieffie, nee roept Romy uit terwijl ze hem een knuffel geeft. Meerdere bewoners komen om hem heen staan en proberen  op te beuren met lieve woorden. Cemal is duidelijk van slag en is blij dat hij vanmiddag naar het ziekenhuis kan om zijn broer op te zoeken. Samen met Romy gaat hij op de bank zitten om het nieuws te verwerken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *