Waar zijn de bewoners deze middag van 12 september mee bezig?

Waar zijn de bewoners deze middag van 12 september mee bezig?

Na de tongzoen van Bas en Jacco is het een rumoerige dag, hoewel de bewoners een rustig dagje hebben wordt er volop gepraat en gespeculeerd over de zoen. Demi en Fay verdiepen zich in deze gebeurtenis en ondervraagt alle getuigen, waaronder Chipp. Hij beweert dat de mannen echt gezoend hebben. Naast de zoen, zijn de stemmingen ook het onderwerp van de gesprekken vandaag. De bewoners zijn benieuwd wie er genomineerd worden en denken erover na op wie ze gaan stemmen. Linda en Madilia zijn daarnaast bezig met het bestellen van de boodschappen. Madilia durft niet te bellen dus de telefoon wordt snel in de handen van Linda gedrukt. Voor de rest hangt er een rustige sfeer in Utopia. Romy wacht tot Cemal weer terug is in Utopia. En Jacco en Noah zijn druk aan het werk voor Bloem & Bollen. Zo is het al met al een rustige middag in Utopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 22:36

    Jacco en Noah die bezig zijn met bloembollen weten ze wel wat ze doen
    Als de bloembollen gekocht worden en niet aanslaan willen de mensen toch hun geld terug en kunnen ze dat geld dan terug geven of hebben ze geen garantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *