Cemal is weer terug van ziekenbezoek bij zijn broer

Cemal is weer terug van ziekenbezoek bij zijn broer

Gisteren mocht Cemal tijdelijk Utopia verlaten. Dit omdat zijn broer een klaplong had en geopereerd moest worden. Afgelopen avond kwam hij weer terug in Utopia. Toen Cemal binnenkwam was Romy als eerste bij hem. Er was niets meer van zijn longen over vertelt Cemal. De hele groep zit aandachtig te luisteren naar hun mede bewoner. En Cemal vindt het fijn dat hij zijn hart kan luchten. Ook geeft hij een kleine omschrijving van hoe het er buiten Utopia aan toegaat. Er is niets aan hoor buiten voegt hij er lachend aan toe. Zo waren er files, fietsers, voetgangers en heel veel mensen omschreef. Ook geeft hij toe dat de buitenwereld niets is voor hem.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Else at 16:52

    Dan heb je inderdaad een gróót probleem Cemal! De bedoeling van je leven ligt toch echt niet binnen Utopia, maar daarbuiten, dáár moet je het vorm en inhoud geven en je staande weten te houden.
    Zoals iedereen die daar nu binnen zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *