Demi voelt zich heel ongemakkelijk door René

Demi voelt zich heel ongemakkelijk door René

Demi en Fay besluiten afgelopen avond met Romy het gesprek aan te gaan over René. Demi voelt zich heel ongemakkelijk in de buurt van René, dit komt omdat hij steeds maar begint over dat ze elkaar leuk vinden. Cemal en Romy hebben vannacht bij René geslapen, en de tweeling wil weten wat hij allemaal gezegd heeft. René blijft maar zeggen dat het door het leeftijdsverschil komt, dit maakt Demi ongerust. Ik hoef niks van hem, het is een ouwe vent voegt ze eraan toe. De vrouwen denken dat René spoken ziet, aangezien hij echt in zijn eigen woorden gelooft. Hoe kan hij nou denken dat hij kans maakt op jou reageert Romy zuchtend. De vrouwen spreken af dat Demi het gesprek met hem moet aangaan. Ook vinden Romy en Fay dat ze het zelf goed duidelijk moet maken. Wordt vervolgd dus…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. yasmine at 11:59

  Klopt hij heeft nooit iets ongepast gedaan tegenover demi. Krijg wel het idee dat demy dit heel graag zou willen zodat ze zichzelf beter kan voelen. Weet ook niet wat René in haar zou moeten zien??? Daarnaast hem uitmaken voor oude viezerik gaat tever. Zij is een kleine puber die aandacht tekort komt.

  • Kelly at 13:41

   Inderdaad Yasmine, Demi is blijkbaar zelf degene die doordraaft in al haar fantasieen. Als ze er nu zelf eens over ophield? Maar geen kans laat deze puber onbenut om zogenaamd weer geschokt en verontwaardigd aan wie het maar horen wilt, te verkondigen hoe belaagd en ongemakkelijk ze zich door Rene voelt. Ik vind dit ook je reinste aandachttrekkerij. En dan wel over de rug van Rene die als ouwe viespeuk wordt afgeschilderd door Madam. Demi is in deze zelf degene die vies bezig is.

 2. Kelly at 11:36

  telkens weer begint Demi er over, over Rene. En telkens weer praat Demi over Rene alsof hij een ouwe, vieze aanrander en stalker is. Ongeacht wat je van Rene mag vinden, hoe Demi hem afschildert is echt onterecht.
  Rene heeft nog nooit 1 vinger naar Demi uitgestoken, terwijl Demi zich onderwijl gedraagt alsof Rene haar ieder moment achter de bosjes kan trekken. Het moet nu eens klaar zijn met deze aantijgingen van Demi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *