Madilia ontvangt post van het thuisfront op deze stormachtige dag

Madilia ontvangt post van het thuisfront op deze stormachtige dag

Een nieuwe stormachtige dag in Utopia is begonnen. Als bijna alle bewoners nog op bed liggen, stapt Noah de boot uit. Hij loopt vervolgens naar de brievenbus en haalt de post op. Vandaag heeft Linda post van haar vrienden en familie ontvangen. Met het stapeltje brieven gaat Noah richting de vide, waar Linda ze warm onder de dekens kan lezen.

Billy en Romy zitten ondertussen achter de computer, als Romy ontdekt dat Billy een chill pak heeft verkocht. Trots zegt Billy dat haar producten het goed hebben gedaan gisteren. En is benieuwd hoe het vandaag zal verlopen. Iets later in de keuken vertelt Chipp aan Billy dat hij goed heeft geslapen, maar zich toch wel lichtelijk zorgen maakt over de Diva Villa. Hoewel zijn slaapplek nog steeds staat, is hij toch benieuwd of hij nog meer stormen als die van vannacht kan overleven. Ik ben benieuwd hoe lang het nog blijft staan vervolgd hij lachend. Wat zal deze dag nog meer brengen? We houden het in de gaten en komen er snel op terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *