Demi en Fay zijn klaar met Jacco’s negativiteit

Demi en Fay zijn klaar met Jacco’s negativiteit

Als Billy in de tussenstand van het geld een update geeft kijkt de tweeling gespannen toe. Tot nu toe staan zij nog op de eerste plek en hebben zij dus het meeste geld verdiend de laatste tijd. Mede dankzij hun evenement Twintopia. Dat evenementen mee worden geteld vinden de twee niet echt eerlijk tegenover de andere bewoners, aangezien het gewoon puur geluk is of een evenement van een bewoner in deze periode valt. Billy begrijpt wat de twee bedoelen maar zegt dat het niet anders kan. Jacco zijn hele inkomen komt bijvoorbeeld alleen maar van de evenementen. Jacco hoort de tweeling met Billy praten en loopt er gelijk op af. Jacco voelt zich duidelijk aangevallen en laat weten dat hij zich 100 procent inzet bij evenementen, waarmee er uiteindelijk ook geld voor de bv verdiend wordt. Billy probeert Jacco te kalmeren en vrolijk reageert ze dat hij gelijk heeft. De tweeling houdt wijselijk hun mond maar de blik die ze met elkaar wisselen zegt genoeg. Die jongen is gek in zijn hoofd zucht Fay, als ze weglopen. Demi en Fay begrijpen niet waarom Jacco alles zo negatief opvat, terwijl het helemaal geen kritiek op hem persoonlijk is…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Else at 16:59

    Ik verwonder en erger me ook steeds aan steeds weer nieuwe kleding, vooral bij Billy en Romy en de tweeling! Te belachelijk voor woorden.

  2. Ria at 08:36

    Ik kan er met mijn hoofd niet bij,waar haalt Billy het geld vandaan om steeds met andere kleren op TV te zijn.Misschien maakt ze reclame maar tweedehands kleren verkopen kan toch ook niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *