De discussie over de geld tussenstand gaat nog even door

De discussie over de geld tussenstand gaat nog even door

Na de kleine aanvaring met de tweeling, gaat Jacco verhaal halen bij Billy. Het zit hem niet lekker dat Demi en Fay deze manier van geld verdienen blijkbaar niet mee willen laten tellen. En legt uit dat hij met zijn evenementen veel geld verdiend maar dat het voorbereiden ook hartstikke veel tijd kost. Demi en Fay staan zich ondertussen op te maken in de badkamer en horen alles. Fay besluit dat het zo wel genoeg is geweest en loopt de badkamer uit. Het is helemaal niet negatief begint ze haar uitleg. En zegt dat het meetellen van de evenementen gewoon even werd besproken samen met Billy. Jacco blijft wantrouwend en gelooft Fay niet helemaal. Het feit dat er over de evenementen wordt gepraat zonder hem erbij, zegt voor hem genoeg. Dan heeft Demi er genoeg van en geërgerd valt ze Fay bij. Je ziet echt beren op de weg voegt ze eraan toe terwijl Jacco wegloopt van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *