Demi en Fay irriteren zich aan René

Demi en Fay irriteren zich aan René

De discussie met Jacco is net voorbij, als Demi en Fay zich alweer aan iemand anders begint te irriteren. Dit keer is dat René. Als ze hun bestellingen willen uitprinten, komen ze er namelijk achter dat het inkt op is. Aan René vragen ze of er nog nieuwe cartridges zijn. René gaat rommelen met de printer, zonder enig effect. Mijn vraag was niet of de printer het nog deed, mijn vraag was of er nieuwe inkt was reageert Fay. Ze vindt het maar irritant dat ze hun bestellingen niet af kunnen maken. Nu kunnen we twee dagen geen bestellingen sturen gaat ze zuchtend verder. Volgens René is het niet anders en moeten de twee de pakbonnen desnoods maar met de hand uitschrijven. Natuurlijk is dit antwoord niet wat ze willen horen en zuchtend bestellen ze nieuwe inktcartridges.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *