Chipp vindt dat René moet stoppen met de financiën

Chipp vindt dat René moet stoppen met de financiën

Wat gebeurd er momenteel in Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Beau en Chipp bespreken de aankomende Utopia markt en de dingen die er nog moeten gebeuren. Daarnaast hebben ze het uitgebreid over René. Dat Chipp niet blij is met hem weet iedereen. Chipp vindt het tijd dat René opstapt en het stokje doorgeeft aan Linda. Samen met Beau uit hij zijn frustratie over hem. Ondertussen zitten Madilia en Billy op de bank te kletsen over de liefde. De twee hebben het over hun vorige relaties en wat ze anders willen zien bij hun volgende relatie. Billy besluit in ieder geval dat ze in de toekomst niet zo snel een relatie aan zal gaan. Haar toekomstige vriend zal zich eerst moeten bewijzen en laten zien dat hij het waard is. In de badkamer hebben René en José een gesprek over hele andere dingen. De twee bespreken de producten van José en hoe goed ze al verkopen. Dit geeft René ook inspiratie. Persoonlijke, simpele producten zegt hij. Volgens hem werken dit soort producten het beste en hier wil hij dan ook mee aan de slag. Toch blijft geld verdienen niet het belangrijkste voor hem in Utopia, legt hij uit aan de nieuweling.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 1.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *