Volgens Noah houdt niet iedereen zich aan het schoonmaakrooster maar krijgen wel uitbetaald

Volgens Noah houdt niet iedereen zich aan het schoonmaakrooster maar krijgen wel uitbetaald

Noah is druk bezig met de keuken. Hij heeft besloten hem helemaal onder handen te nemen en het tot in de puntjes schoon te maken. Terwijl Noah aan het dweilen is, laat hij aan Jacco weten dat dit werkje nog wel even zal duren. Het wordt toch nooit echt schoon antwoordt Noah teleurgesteld. Hoe langer hij dweilt, hoe meer opgefokt hij raakt. Volgens Noah houdt niet iedereen zich aan het schoonmaakrooster, terwijl ze er wel voor uitbetaald krijgen. Gelukkig biedt Jacco al snel zijn hulp aan bij zijn mede bewoner.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *