Billy vindt het niet fijn dat Beau in het atelier slaapt

Billy vindt het niet fijn dat Beau in het atelier slaapt

Sinds kort slaapt Beau in het atelier van Billy, aangezien ze niet goed kan slapen op de vide. Hoewel Billy het idee zelf heeft voorgesteld, pakt het toch anders voor haar uit dan ze verwacht had. Ze had haar atelier als tijdelijke oplossing aangeboden, maar ze merkt vandaag op dat er kunst is weggehaald en andere dingen zijn verplaatst. Dat vind ik best brutaal zegt ze tegen Johan. Ze besluit dan ook het gesprek aan te gaan met Beau. Buiten legt ze aan haar uit waar ze mee zit. Ik weet niet zo goed waar ik aan toe ben begint Billy. Ik begrijpt ook niet waarom je niet gewoon bij Bas kan slapen. Beau begrijpt wat Billy bedoelt en legt uit dat ze in de caravan ook niet lekker slaapt. Aangezien Billy had aangegeven dat ze het atelier niet echt meer nodig heeft, had ze wat foto’s opgehangen om er echt haar slaapplekje van te maken. De twee spreken af dat ze samen een plekje ervan maken waar Beau fijn kan slapen en Billy fijn kan werken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Else at 17:09

  Beau kan niet goed slapen in de caravan, zegt ze. Nee, natuurlijk, omdat ze dan constant in de ”aan” stand staan om te vrijen en ze geen rust krijgt…!

 2. anneke at 22:28

  Die heeft nu 3 slaapplaatsen.
  Bij Bas slaapt ze als ze , (netjes beschrijven) de liefde bedrijven
  Ze zeurt wel heel erg.
  Nog even en dan komt Bas daar ook slapen.
  Niet is lekkerder dan je eigen bed thuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *