Bas en Beau bouwen een nieuwe slaapplek

Bas en Beau bouwen een nieuwe slaapplek

Al een langere tijd droomt Beau van haar eigen boomhut in Utopia. Na het gesprek met Billy over haar slaapplek, neemt Bas haar mee naar buiten. Hij brengt haar naar het buitenpodium voor de Baas Beach party, die uiteindelijk nooit is gebruikt. Kan ik hier een huisje van maken vraagt Beau verbaasd. Volgens Bas is dat zeker mogelijk. En legt uit hoe hij het voor ogen heeft. Als de twee alles uit elkaar halen, kunnen ze met de materialen een huisje op palen maken, een soort van boomhut dus. Beau is dolblij met het idee van Bas. Eindelijk kan ze aan de slag met haar eigen slaapplek en hoeft ze niet te wachten tot er weer geld is. De twee gaan onmiddellijk aan de slag en beginnen het podium uit elkaar te halen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *