Chipp is kwaad op René omdat hij aan zijn spullen zat

Chipp is kwaad op René omdat hij aan zijn spullen zat

Chipp maakt er geen geheim van dat hij René niet meer kan luchten. Terwijl Noah en René in de Diva Villa met elkaar praten komt Chipp binnenlopen. René zegt dat hij de kist van Chipp heeft verplaatst omdat Noah zijn kist terug wil en die stond bij hun in de kamer. Als Noah zijn kist terug wil dan kan hij dat mij toch gewoon zeggen? reageert Chipp. René zegt dat hij even snel de kist verplaatst heeft omdat hij toch al de kamer aan het opruimen was. Chipp is niet blij dat René zijn kist verplaatst omdat zijn post daar inzit. René snapt op zijn beurt niet wat het probleem is. En Chipp maakt René duidelijk dat hij met zijn poten van zijn kist af moet blijven. Poten? Zo praat je maar tegen je vader reageert René boos. Wat denk jij wel niet reageert Chipp geïrriteerd. Wat denk jij wel niet student van Utopia roept René Chipp na terwijl hij de Diva Villa weer uitloopt. F*cking idiot klinkt het voordat de deur dichtslaat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *