Chipp wil niet meer bij René slapen

Chipp wil niet meer bij René slapen

Na de ruzie met René lijkt Chipp niet te kunnen kalmeren. Buiten uit hij zijn frustratie bij Romy. Het gaat er mij om dat hij met zijn poten van mijn kist afblijft vervolgd hij woest. Het feit dat René tijdens de ruzie benoemde dat Chipp nog niks heeft bereikt in Utopia, maakt hem nog bozer. Demi en Fay staan in ieder geval aan zijn kant. Hij geeft altijd iemand anders de schuld merkt Demi op, doelend op het feit dat René het verplaatsen van de kist op Noah afschoof. Fay vraagt of Chipp nog wel zijn slaapplek wil delen met René. Waarop hij antwoordt dat hij al weken ergens anders wil slapen. Want dit trek ik niet meer benadrukt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 22:34

    Heeft Chipp wat te verbergen in de kist.
    En waar moet hij dan slapen, tussen de meiden in of in het huisje van de meiden.
    Misschien kan José dan op de vide gaan slapen , nu Beau in de werkplaats slaapt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *