Wordt de ruzie tussen René en Chipp nog bijgelegd?

Wordt de ruzie tussen René en Chipp nog bijgelegd?

Waar waren de bewoners afgelopen avond mee bezig? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Na de ruzie van Chipp en René negeren de mannen elkaar volledig, toch roddelen ze beiden in het rond. Zo deed Chipp afgelopen avond zijn verhaal bij Romy. Demi, Fay en Romy hebben wat later een gesprek. Ze krijgen de zoen van Bas en Jacco maar niet uit hun hoofd. De vrouwen blijven er maar over nadenken, daarom nemen ze Beau mee voor een gesprek. Het gaat erover of de liefde tussen Bas en Beau wederzijds is. Demi en Fay denken dat Bas gewoon een spelletje speelt. José komt erbij zitten en het gesprek gaat al snel ergens anders over. Daarna gingen de bewoners avondeten. Noah en Linda hadden gekookt. Bas besluit wat later te stoeien met Romy en Madilia, maar zij zijn geen partij voor Bas. De rest van de mannen besluiten om de hottub aan te zetten voor een mannenavond. Wat zal de rest van de avond brengen? We komen er zo in een nieuw nieuwsbericht op terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *