Johan houdt in zijn eentje een mannenavond

Johan houdt in zijn eentje een mannenavond

Afgelopen avond hadden de mannen een mannenavond in Utopia. Johan keek er echt naar uit maar zat uiteindelijk in zijn eentje in de hottub. De rest van de bewoners waren namelijk aan het oefenen op de salsa danspasjes. En dus ook de mannen waarmee hij samen zou badderen. Madilia ziet hem alleen in bad zitten en besluit even langs te wandelen. Johan gooit al zijn charmes in de strijd om Madilia het water in te krijgen. Maar Madilia vindt het op haar beurt nog te koud en besluit om weer naar binnen te gaan. Johan zat dus in zijn eentje te genieten van een “mannenavond”.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *