José en René waren afgelopen avond zoek

José en René waren afgelopen avond zoek

Als afgelopen avond Demi en Fay willen gaan  slapen ontdekken ze het lege bed van José.

Het verdwijnen van een kamergenoot komt de twee wel bekend voor aangezien Floor ook opeens verdwenen was. Demi en Fay beginnen al snel een zoektocht, verward vragen ze Chipp of hij José heeft gezien. Chipp weet van niks en laat weten dat hij René ook nog niet heeft gezien. Huh, is René ook weg? zeggen Demi en Fay terwijl ze zich naar de loods begeven. In de loods komen ze Jacco en Billy tegen, ook zij hebben René en José niet gezien. Hoe kan dat nou? reageren ze verbaasd. Buiten aangekomen komen Demi en Fay Johan tegen. Volgens mij zijn ze in de werkschuur zegt Johan dan. De tweeling gaan op advies van Johan kijken bij de werkschuur. Daar aangekomen horen ze inderdaad José en René praten. In plaats van dat ze hen even begroeten kiezen ze ervoor om het gesprek kort af te luisteren waarna ze zich met een gerust hart naar het kasteel begeven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *