Noah ergert zich aan alle luie mede bewoners

Noah ergert zich aan alle luie mede bewoners

Een nieuwe dag is weer begonnen. En Noah was alweer vroeg wakker. Maar de meeste mede bewoners liggen nog te slapen en dat zit hem dwars.

Het is geen luitopia hier zegt hij. In de keuken laat hij aan Beau en Linda weten dat hij de rest van de bewoners wakker gaat maken, het is immers 8:30 uur. Gisteren was het 10:00 uur dat een aantal uit bed kwamen, dat is toch niet normaal voegt hij eraan toe. In de loods gaat het licht om 7:30 uur aan en dat is een mooie tijd om op te staan. Je kunt  doordeweeks op tijd begint met werken en op zondag lekker uitslapen gaat hij verder. Beau is het hier helemaal mee eens en laat weten dat het een lastige discussie is omdat iedereen zijn eigen ritme heeft. Als je lui wil zijn, hoor je niet thuis in mijn Utopia en moet je je kist pakken en naar huis reageert Noah. Ik kan mijzelf recht in de spiegel aan kan kijken omdat ik wel degelijk hard werk. Ik heb een lijst bijgehouden en weet precies wat iedereen doet, dat ga ik zeker gebruiken tijdens de stemmingen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. yasmine at 11:18

    Wat een idioot, waarom zou iemand voor een ander beslissen wanneer hij of zij wakker moet worden. In mijn Utopia mag iedereen tot 10uur uitslapen of langer als ze dat willen. Dat iemand om zeven wakker wordt wil niet zeggen dat hij beter is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *