Wat gebeurde er op deze rustige ochtend van 14 september in Utopia?

Wat gebeurde er op deze rustige ochtend van 14 september in Utopia?

Wat is er naast een boze Noah nog meer gebeurd in Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Linda begint haar dag in de gym. José, Demi en Fay worden alle drie wakker in het kasteel van de tweeling waarna Fay Chipp wakker gaat maken in zijn eigen bed. Ik heb je gemist zegt ze terwijl Chipp zijn ogen langzaam opendoet. Ook Cemal en José hebben zich inmiddels in hun sportkleding gehesen en beginnen hun dag sportief. Madilia maakt een lekker ontbijtje voor zichzelf en Johan neemt plaats achter de computer. Beau en Bas zijn ondertussen druk bezig met de Beauhut, de nieuwe slaapplek van Beau. Wat zal de rest van de dag brengen? We komen er snel weer op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *