Billy heeft een discussie met René over het gespaarde geld van de neuscorrectie

Billy heeft een discussie met René over het gespaarde geld van de neuscorrectie

Nog maar een paar weken en dan krijgt Billy haar neuscorrectie. Maar hoe zit het nou eigenlijk met het financiële gedeelte van haar operatie?

René zou voor Billy bijhouden hoeveel geld ze al heeft gespaard maar volgens haar klopt hier helemaal niks van. Billy heeft namelijk enige tijd geleden 400 euro van haar mede bewoners gehad voor deze operatie. Na een aantal flinke discussies over wat Billy met haar geld doet, heeft ze besloten de 400 euro van haar mede bewoners niet aan te nemen. Volgens René was dit bedrag nog niet bij haar gespaarde geld opgeteld maar daar komt hij nu op terug. Van de ruim 2200 euro die Billy heeft gespaard moet volgens hem nog 400 euro af. Volgens Billy is dit absoluut niet waar, zij is van mening dat hij de 400 euro nooit bij haar spaargeld heeft opgeteld. Na een lange discussie met René krijgt ze haar zin. Na haar gesprek met René uit Billy haar ongenoegen bij Chipp, Demi; Fay en Romy. Ik had een aanvaring met René begint ze zuchtend haar verhaal waarna ze het voorval haarfijn uitlegt. Ik heb hier geen zin in, ik word zo moe van die man reageert Romy. Billy voegt eraan toe door te zeggen dat René geen idee heeft waar hij het over eens. Hij moet er gewoon af benadrukt Fay, doelend op de financiën.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *