Romy, Linda en Madilia twijfelen of René zijn taken wel goed kan uitvoeren

Romy, Linda en Madilia twijfelen of René zijn taken wel goed kan uitvoeren

Op het moment dat Billy haar frustratie over René uit waar Romy bijstaat, besluit ze weg te lopen. Toch kan Romy het niet loslaten en als ze even later creatief bezig is met Linda en Madilia, komt de René al gauw ter sprake. Romy is van mening dat René zich volledig op de financiën, of volledig op het bouwen van nieuwe projecten moet richten. Maar allebei zoals hij nu doet, is volgens haar te veel. Het is sowieso niet handig om het allemaal alleen te willen doen reageer Linda. Hier is ook Madilia het mee eens. Ik heb René al meerdere keren gevraagd of ik hem mag ondersteunen bij de financiën maar dat ziet hij niet zitten. Het is zo veel werk maar hij wil het echt niet. Dus dan ben ik er ook klaar mee gaat ze verder. Daarnaast vindt ze het niet leuk dat René Linda wel graag bij de financiën betrekt. De drie kletsen nog even door over René en komen tot de conclusie dat ze vinden dat de financiën beter kunnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *