Romy, Demi en Fay vinden René een vreemde vogel

Romy, Demi en Fay vinden René een vreemde vogel

René is vandaag een veelbesproken onderwerp in Utopia. Zo bespreken Romy, Fay en Demi het gedrag van hem.

Romy, Demi en Fay zitten met zijn drietjes in de caravan te kletsen. Het gaat voornamelijk over René. Demi en Fay vinden het een vreemde vogel, met name nadat Fay hem in de kist van Chipp zag rondsnuffelen. En vertelt dat ze er natuurlijk meteen iets van zei maar hij reageerde vrij laconiek. Hij wilde even kijken wat voor rommel er in Chipp zijn kist zat maar zijn post zat daar ook gewoon in hé roept ze verbouwereerd uit. Ik vind René een hele aardige man maar ik denk wel dat hij sociaal minder goed in de groep ligt. Ook vinden de vrouwen het vreemd dat hij nog steeds verliefd op Demi is. Met dat leeftijdsverschil en zo en dat het al zo lang duurt, ik vind het raar laat  Demi weten. Romy begint er nog over dat René ook altijd in zichzelf praat als hij aan het roken is. Het drietal is het erover eens dat ze hem een vreemde vogel vinden maar wel van hem houden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. anneke at 22:30

  Als iemand in mijn persoonlijke spullen zat , dan moet daar wat van gezegd kunnen worden.
  En een waarschuwing bij hoort , te beginnen met straf punten ze moeten weer met straf gaan werken
  Dit kan gewoon niet.
  Waarom kan Demi het niet zelf zeggen maar elke keer die grote mond van Fay ,ze kan hem zelf zeggen haar met rust te laten ( OF ANDERS)
  En dat hij haar wel leuk vind heeft hij wel gezegd , en nu maar blijven ontkennen .
  Maar hij is wel goed geweest om hun kasteel te bouwen , maar daar hoeft hij niets voor terug moeten hebben.

 2. annelies at 15:43

  die verliefdheid van rene is uit haar duim gezogen want rene heeft haar een tijdje geleden gezegd dat hij te oud voor haar is, het wordt tijd dat demi eens een andere zondebok zoek of maar eens bij haarzelf afvragen waar ze mee bezig is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *