Ook René uit zijn frustraties rondom de kritiek die hij kreeg tijdens het centraal

Ook René uit zijn frustraties rondom de kritiek die hij kreeg tijdens het centraal

Voor René is het laatste woord over het centraal nog niet gezegd.

Tijdens het centraal van vandaag kreeg René van een aantal bewoners flink wat kritiek. René heeft eerder, zonder dat iemand het wist bouwtekeningen besteld van zijn eigen zakgeld. Dat kan echt niet riep Billy toen. Als de man van het geld moet hij juist volgens haar transparant zijn. Na het centraal stapt René op Billy af om zijn kant van het verhaal te vertellen. Als het gaat om duizenden euro’s, dan snap ik dat je dat moet communiceren maar een paar tientjes vraagt hij. Billy blijft bij haar standpunt en vindt dat hij het simpelweg moet communiceren. Ik bemoei me ook niet met anderen gaat René verder. Moet ik me met de markt gaan bemoeien? Moet ik over je schouder mee gaan kijken? Zo zit ik niet elkaar voegt hij eraan toe. Ik zou willen dat mensen zich minder met mij bemoeien en mij meer mijn gang laten gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 1.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *