Beau, Linda en Madilia bespreken hun frustraties over René

Beau, Linda en Madilia bespreken hun frustraties over René

Beau, Linda en Madulua praten met zijn drieën op de vide na over hun confrontatie met René.

Beau vertelt haar mede bewoners wat René allemaal heeft gezegd tegen haar. En fluistert zachtjes dat hij haar ook nog slappe hap noemde, aangezien ik tijdens het centraal over zijn investering begon. Het spreekt uit dat ze weinig vertrouwen in René hebben en vinden dat hij raar heeft gehandeld. Hij wil gaan bouwen, daarom heeft hij bouwtekeningen gevraagd voegt Linda eraan toe. Volgens haar doet René alsof hij de bouwtekeningen moest aanvragen, maar heeft niemand hem dit opgelegd. Hij heeft twee gezichten zegt ze nog stellig erachteraan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *