Beau en Linda spreken René aan omdat hij ongevraagd een investering gedaan heeft

Beau en Linda spreken René aan omdat hij ongevraagd een investering gedaan heeft

Aan de tafel praten Beau en René nog na over het investeringsgeld. René heeft tijdens het centraal van vandaag kritiek gekregen over het feit dat hij bouwtekeningen heeft aangeschaft. René vindt dit niet helemaal eerlijk en volgens hem zijn alle investeringen tot nu toe niet uit het zakgeld gehaald. Dit kan Beau niet echter geloven. Ze vindt het raar dat er een afspraak is gemaakt dat investeringen van het zakgeld worden gehaald en dit niet gebeurd. Linda komt erbij zitten en ook zij is het ermee eens dat dit niet eerlijk is gegaan. René had het aan de groep moeten laten weten dat hij bouwtekeningen wilde kopen, dan was er niets aan de hand geweest. René begrijpt wat zijn mede bewoonsters bedoelen en stelt voor dat hij voortaan met de groep zal bespreken waarin hij wil investeren. Toch vindt hij het niet eerlijk dat andere bewoners precies hetzelfde doen en hij hier nu op wordt afgebrand.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *