Er heerst veel onrust om geld in Utopia

Er heerst veel onrust om geld in Utopia

Johan en José praten over het beschikbare geld in Utopia. De twee kunnen net als Romy en Jacco niet geloven dat het centraal zo moeizaam verliep op zulke kleine puntjes. Voor José is het nog even wennen al die discussies over geld. José heeft geld nodig om te investeren en om andere dingen te kopen. Johan begrijpt haar verwarring en zegt dat het er niet eerlijk aan toe gaat in Utopia. Om veel geld te verdienen, zal er ook veel geld geïnvesteerd moeten worden legt hij verder uit.

Ook Demi is boos dat er geen geld mag worden uitgegeven aan bepaalde dingen, terwijl sigaretten bijvoorbeeld wel gekocht kunnen worden. Buiten hebben Romy en Billy het er ook over. Romy vindt het maar vreemd dat iedereen ervoor instemde dat het boodschappengeld nu ook aan kleding kan worden uitgegeven, terwijl er genoeg kleding is. Billy begrijpt haar en wijst haar erop dat sigaretten ook luxeproducten zijn en deze ook gewoon besteld kunnen worden, daarom zou het raar zijn om andere bewoners kleding te ontzeggen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *