Utopia kijkcijfers week 142

Utopia kijkcijfers week 142

Tijd om weer eens naar de kijkcijfers van Utopia te kijken. Hoe goed werd het programma afgelopen week bekeken? We hebben wat cijfers voor je op een rijtje gezet. De gegevens komen van kijkonderzoek.nl.

Utopia kijkcijfers week 142 – avonden 19:30-20:00 uur

  • Maandag 4 september: 509.000 kijkers
  • Dinsdag 5 september: 499.000 kijkers
  • Woensdag 6 september: 489.000 kijkers
  • Donderdag 7 september: 461.000 kijkers
  • Vrijdag 8 september: 557.000 kijkers

De vakantieperiode zit er weer op. En dat is ook wel enigsinds te zien in de Utopia kijkcijfers van deze week. De statestieken gaan weer de goede kant op. Op twee dagen wordt het gemiddelde van 500.000 kijkers behaald. En op enkele dagen scheelt het niet veel. Laten we hopen dat we volgende week over positieve cijfers kunnen schrijven. Althans als het blijft stijgen natuurlijk. We komen er volgende week op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *